Γυναίκα στη Λιέγη επέζησε έξι ημέρες παγιδευμένη στο αυτοκίνητο της με καύσωνα και βροχές (video)

Η δύναμη της ψυχής της και οι ακραίες καιρικές συνθήκες έσωσαν στη Λιέγη του Βελγίου μια 45χρονη γυναίκα, η οποία έμεινε για έξι ημέρες παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της, μετά από τροχαίο ατύχημα, έχοντας χτυπήσει και στη σπονδυλική στήλη.

Η γυναίκα έπεσε σε χαντάκι και στην αρχή αντιμετώπισε τις υψηλές θερμοκρασίες, λόγω του καύσωνα που «χτυπούσε» την Ευρώπη. Στη συνέχεια οι βροχές που ήρθαν ήταν και καλό αλλά και κακό γεγονός για εκείνην. Αν και κοιμόταν μέσα στα νερά, έτσι κατάφερε να επιβιώσει. Ουσιαστικά το νερό της έσωσε τη ζωή.

Επέζησε

λόγω του νερού που έπινε, ούσα εγκλωβισμένη. Η ίδια περιέγραψε ότι άκουγε αυτοκίνητα να περνούν κοντά της. Φώναζε αλλά δεν την άκουγε κανείς. Την ίδια ώρα οι δικοί της, ανήσυχοι, την έψαχναν παντού, έχοντας δημοσιεύσει και τη φωτογραφία της. Τελικά, την ανακάλυψαν έξι ημέρες μετά από το τροχαίο, κοντά στο σημείο που είχε δώσει τελευταία φορά σήμα το κινητό της.

Η 45χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου έχει κάνει πολλές επεμβάσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το σημαντικό είναι πως επέζησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα