Τι κατέθεσε πραγματογνώμονας για τη δολοφονία Μακρή – Συνεχίστηκε η δίκη

Συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Πραγματογνώμονας της οικογένειας έκανε λόγο για οκτώ πυροβολισμούς.

Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία ήταν παρούσα στην ακροαματική διαδικασία ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος ανέφερε ότι στο σημείο έπεσαν οκτώ πυροβολισμοί με τον όγδοο πάνω από το θύμα.

Όπως είπε ο κ. Γιώργος Ραυτογιάννης, «υπήρξαν

οκτώ πυροβολισμοί. Τέσσερις στο τζάμι του συνοδηγού και βρήκαν όλοι τον στόχο τους, τρεις κατά την καταδίωξη του θύματος από τον δράστη. Ο τελευταίος, η χαριστική βολή, ήταν με τον δράστη να βρίσκεται πάνω από το θύμα».

Ο πραγματογνώμονας αξιολογεί ως σημαντικό στοιχείο το γεγονός πως τα αυτοκίνητα που νοίκιασαν οι κατηγορούμενοι προσομοιάζουν με αυτά που καταγράφηκαν από τις κάμερες να περνούν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών, που εξιχνίασε την υπόθεση, ο οποίος υποστήριξε ότι τα χαρακτηριστικά του εκτελεστή του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, προσομοιάζουν σε αυτά του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία του.

Η δίκη θα συνεχιστεί, μετά από διακοπή ενός μήνα λόγω των θερινών διακοπών, στις 31 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα