«Θύματα» των… social media και οι αθλητές – «Κάηκε» ο Κάλινιτς

Στην εποχή που «βασιλεύουν» τα… social media στη ζωή μας είναι λογικό να μην μπορεί να… κρυφτεί τίποτα πλέον και πολλές φορές αθλητές βλέπουν προσωπικές στιγμές να κάνουν τον γύρο έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο. Οι τελευταίοι που… κάηκαν είναι ο άσος της Φενερμπαχτσέ στο μπάσκετ, Νίκολα Κάλινιτς και ο παλαιστής της ελληνορωμαϊκής, Νταβόρ Στέφανεκ, καθώς ένας λογαριασμός στο «twitter» έβγαλε στη… φόρα ιδιαίτερες στιγμές τους. Στη Σερβία και όχι μόνο ξέσπασε σάλος με τον διεθνή μπασκετμπολίστα να παίρνει θέση, λίγες ώρες

μετά την… κυκλοφορία του ροζ βίντεο μ’ αυτόν πρωταγωνιστή και να ζητάει από όλους συγγνώμη.

Ο σέρβος φόργουορντ μίλησε στο «eurohoops.net» και εκτός των άλλων, ενημέρωσε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές για το περιστατικό.

«Κάποιες εικόνες διέρρευσαν χωρίς την άδειά μου και με ξεκάθαρο σκοπό να με βλάψουν. Ήταν εντελώς ακατάλληλες, αλλά αφορούν την ιδιωτική μου ζωή και τη σχέση που είχα με την κοπέλα μου εκείνη την εποχή.

Νιώθω απαίσια που βγήκαν στη δημοσιότητα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου, την ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους για αυτό που έγινε και ενδεχομένως να ενόχλησε κάποιους. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μία σχετική έρευνα για την παραβίαση της προσωπικής μου ζωής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκολα Κάλινιτς.

Στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη αλλά και στη Σερβία μέσα στον Ιανουάριο έγινε χαμός με το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκε ο Όγκνιεν Βράνιες με δυο τραγουδίστριες. Η… ιστορία με την Γέλενα Καρλέουσα (σύζυγος του παίκτη Ντούσκο Τόσιτς) είχε πολλά επεισόδια, ανατροπές και πικάντικες αποκαλύψεις, με τον πρώην άσος της ΑΕΚ να… βλέπει και αυτός… φόρα παρτίδα γυμνές του φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα