Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις – Νεκρός σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη 37χρονος στρατιωτικός

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, το στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο 37χρονος Χρήστος Γκουρνέλος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (04/09) σημειώθηκε τραγικό δυστύχημα στην Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη και ο συγκεκριμένος στρατιωτικός, που κατάγεται από το Αγρίνιο, τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο περιστατικό διερευνώνται…

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αναφέρει:

Τις πρώτες πρωινές ώρες

της Τετάρτης 04 Σεπτεμβρίου 2019, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη επί της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα, προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός ενός στελέχους του Κοινού Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο όχημα και ανήκε στην δύναμη της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πειραιά. Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Αυτοκίνητο τούμπαρε στα Φίχτια και έπιασε φωτιά

Πριν από μερικές ημέρες ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του στην παλαιά εθνική οδό Άργους – Κορίνθου, στην περιοχή των Φιχτίων. Το αυτοκίνητο μπήκε σε χωράφι και αναποδογύρισε. Άμεσα οι επιβαίνοντες βγήκαν από αυτό σώοι, χωρίς τραυματισμούς, πριν ξεσπάσει φωτιά. Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί στη γύρω περιοχή.

Πηγές: sinidisi.gr, argolika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα