Θρίλερ στον Βόλο: Εξάχρονος κρεμόταν από μπαλκόνι σπιτιού – Σε απόγνωση η μητέρα

Ένα αληθινό δράμα εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (19/8) με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας και ετοιμαζόταν να πέσει.

Το αγοράκι ήταν μόνο του στο σπίτι και η πόρτα κλειδωμένη…

Το γοερό κλάμα του παιδιού αντιλήφθηκε πλήρωμα απορριμματοφόρου, που έκανε αποκομιδή σκουπιδιών και ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία του Βόλου. Πλήρωμα απορριμματοφόρου του Δήμου Βόλου εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο

αποκομιδής απορριμμάτων. Ξαφνικά άκουσε κλάματα και φωνές παιδιού. Οι υπάλληλοι κοίταξαν προς τα γύρω σπίτια και είδαν τον 6χρονο όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

Άμεσα το πλήρωμα ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ο οποίος έσπευσε επί τόπου για να δει τι έχει συμβεί. Βρήκε το παιδί σχεδόν να κρέμεται από το μπαλκόνι και έντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία. Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο. Μιλούσαν στο αγοράκι προσπαθώντας να το καθησυχάσουν, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι πυροσβέστες σήκωσαν σκάλα και κατέβασαν το παιδί με ασφάλεια στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 6χρονος βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, που στο μεσοδιάστημα είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα