«Θρίλερ» με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές

Οι γονείς της 22χρονης ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τουςΟι φοιτήτρια ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετέςΗ οικογένειά της είναι σίγουρη ότι η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από εισπνοή αερίου, στο σπίτι της στο Αιγάλεω, όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες η 22χρονη φοιτήτρια ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι

συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, παράλληλα με τη μήνυση που κατέθεσαν.

Η οικογένεια της φοιτήτριας αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας. Παράλληλα, οι γονείς της κοπέλας αμφισβητούν ότι στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η κόρη τους, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας και ζητούν εξέταση από γραφολόγο.

Αν και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα εγκληματικής ενέργειας, ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση, έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα