Θρίλερ με την 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Δολοφονία ή αυτοκτονία; (εικόνες – video)

Σήμερα, Τρίτη πραγματοποιείται η νεκροψία – νεκροτομήΠρόσφατα χωρισμένη φέρεται να ήταν η άτυχη μητέρα τριών παιδιώνΤα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας που είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο από την Κατοχή Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου.

Δείτε επίσης: Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Παραμένουν μυστήριο

τα αίτια θανάτου (video)

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα δείξει και τα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος ενώ στη σορό υπήρχαν εγκαύματα από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εσωτερικό του οχήματος.

Η έκταση των εγκαυμάτων δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχασε την ζωή της από τους πυκνούς καπνούς.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τόσο της δολοφονίας όσο και της αυτοκτονίας.

Το τελευταίο η 44χρονη φέρεται να είχε σχέση με έναν γιατρό. Πριν λίγο καιρό ο εν λόγω γιατρός της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Η 44χρονη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του πριν εξαφανιστεί ανήμερα των Φώτων, φέρεται να του είχε αναφέρει ότι πρόκειται να κάνει κακό στον εαυτό της.

Σύμφωνα με το synidisi.gr ο γιατρός φέρεται να έχει άλλοθι και την ώρα του εγκλήματος να βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο.

Η αστυνομία πάντως έχει ζητήσει άρση απορρήτου για να εξαταστούν οι επαφές της 44χρονης και να διαπιστωθεί γιατί πήγε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και εάν πήγε μόνη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα