Θετικός στον κοροναϊό ο Κένι Νταλγκλίς

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κένι Νταλγκλίς, κατά την παραμονή του σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ, αλλά προς το παρόν είναι ασυμπτωματικός και παρακολουθείται από γιατρούς.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την οικογένειά του, μέσω της ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, ο θρυλικός πρώην παίκτης και προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης «διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη (08/04) για θεραπεία σε μία μόλυνση που απαιτούσε την χορήγηση αντιβιοτικών».

Liverpool legend Sir Kenny Dalglish has tested

positive for the coronavirus.

Our #LFC correspondent @ptgorst brings you more here https://t.co/hjOIDsSw0T pic.twitter.com/ixs5z6vx6E

Liverpool FC News (@LivEchoLFC) April 10, 2020

Για να τηρηθεί το πρωτόκολλο έκανε προληπτικά το τεστ και αν δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα της ασθένειας, εν τούτοις βρέθηκε θετικός αν και παραμένει χωρίς συμπτώματα.

Get well soon, Kenny Dalglish. Not just one of the greatest Celtic players ever, but one of the greatest footballers of all-time #legend pic.twitter.com/W963v2h8us

— Brian Murphy (@MurfBrian) April 10, 2020


Πριν από τη διακομιδή στο νοσοκομείο, είχε επιλέξει εθελοντικά να απομονωθεί για περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο μαζί με την οικογένειά του.

Και συμπληρώνει στην επιστολή της η οικογένεια Νταγκλίς: «Θα ζητούσε από όλους να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές στις επόμενες ημέρες και εβδομάδας». Ο Σκωτσέζος προπονητής είχε κάνει σπουδαία καριέρα και στη Σέλτικ πριν μετακομίσει στη Λίβερπουλ.

Former Liverpool player and manager Sir Kenny Dalglish has tested positive for coronavirus.

Full story https://t.co/lhi65MXcJi #LFC #bbcfootball pic.twitter.com/Z0hrxjNP62

BBC Sport (@BBCSport) April 10, 2020

(πληροφορίες από naftemporiki.gr, BBC)

Πηγή: Θετικός στον κοροναϊό ο Κένι Νταλγκλίς - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα