Θέσεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

To Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ – Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» προκηρύσσει για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών, επί θητεία, του κλάδου γιατρών Ε.Σ.Υ., για την Οργανική Μονάδα Έδρας «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ – Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ήτοι:

Μία (1) θέση ειδικευμένου
ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Παθολογίας, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄. Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Παθολογίας, στο βαθμό του Διευθυντή.

Η αίτηση – δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλονται στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Προσωπικού) του Νοσοκομείου εις τριπλούν, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών, ήτοι από 25/04/2017 μέχρι και 15/05/2017. Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν θα γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ – Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» (Οργανική Μονάδα Έδρας «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»), Τμήμα Προσωπικού (για ιατρικό προσωπικό), στην Ταχυδρομική Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 41, Τ.Κ. 546 35, Θεσσαλονίκη.

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα