Θέσεις εργασίας στον Δήμο Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει την πρόσληψη επτά (7) ατόμων, με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ γιαδύο (2) μήνες, λόγω έλλειψης προσωπικού, ως κάτωθι:

1 ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών1 ΠΕ6 Τοπογράφων Μηχανικών1 ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών1 ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης2 ΤΕ Δομικών Έργων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ,ΔΟΥ.,ΑΜΚΑ., Α.Μ. ΙΚΑ

2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

3.Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα όλων των εγγράφων που αποδεικνύουν τα ειδικά τυπικά προσόντα κατά περίπτωση. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του παρ.1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι.

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποίανα δηλώνει ο υποψήφιοςότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

6.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

7.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας του ΔήμουΜυκόνου

8. Τα δικαιολογητικά που προβλέπονταιανά κλάδο και ειδικότητα, όπως περιγράφονταιστουςπαραπάνω πίνακες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία επτά(7) ημερών, ήτοι από 13-12-2017 έως και 19-12-2017 στα γραφείατου Δήμου μας (Δ/νση: Παραλία Μυκόνου, Τηλ. 2289360100), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα