Θερμή υποδοχή στις Αρχάνες για τον Τσίπρα και τετ α τετ με… Σαμαρά

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι στις Αρχάνες το μεσημέρι της Πέμπτης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παραθέτοντάς του, μάλιστα, γεύμα στην πλατεία του χωριού, στο οποίο βρέθηκε και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής,

καθώς και με μέλη μιας ομάδας επισκεπτών από τη Γαλλία, στην πλατεία του χωριού, όπου του παρέθεσε γεύμα ο δήμαρχος Αρχάνων – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης.

Επίσκεψη στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων. pic.twitter.com/eVgdNUnrKs

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 2 Μαΐου 2019

Στο τραπέζι με τον πρωθυπουργό, βρέθηκε και συνομίλησε σε ζεστό και φιλικό κλίμα ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο του φράγματος Αποσελέμη. Φράγμα, που όπως σχετικά ενημερώθηκε, αποτελεί ένα καθοριστικής σημασίας έργο για την Κρήτη που, με την ολοκλήρωσή του, δίνει τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στους κρητικούς, αλλά και τους επισκέπτες, καθώς από το φράγμα καλύπτονται οι ανάγκες μεγάλου μέρους των τουριστικών κλινών του νησιού.

Επίσκεψη στο ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη. pic.twitter.com/jYe0fLPKYG

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 2 Μαΐου 2019

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα