Δημήτρης Σούλτας: Τα αγαθά πραξικόποις κτώνται

*** Εξαιρετικά αποτελεσματικός ο Γκουαΐδό. Φήμες λένε ότι δεν μπορεί να κάνει πραξικόπημα ούτε σε video game.

*** Ανάστατη η φιλελέ κοινότητα για τη Βενεζουέλα, καθώς είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί για τη Δημοκρατία σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Όταν οι Αμερικάνοι φύτευαν δικτατορίες σε όλη την ήπειρο, προφανώς… διάβαζαν.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού έριξε την τηλεθέαση του δελτίου του Alpha όταν έδωσε συνέντευξη,

έριξε και τα νούμερα του Παπαδάκη, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του. Στην επόμενη συνέντευξη ο εκπομπάρχης θα τον υποδεχθεί φορώντας πλεξούδα με σκόρδα.

*** Ο Αλέξης Γεωργούλης είπε ότι αν είχε θίασο θα έβαζε τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να κάνουν μαζί κυβέρνηση. Να φανταστούμε ότι το έργο θα διαρκούσε καμιά τριανταριά δευτερόλεπτα.

*** Ο Γιώργος Κύρτσος απεφάνθη ότι αν αποφεύγαμε τις διατροφικές υπερβολές του Πάσχα θα μπορούσαν χιλιάδες συμπολίτες μας να έχουν ένα πιάτο φαΐ. Έλυσε και το πρόβλημα της φτώχειας ο ευρωβουλευτής. Με λιγότερο οβελία το Πάσχα ίσως καταφέρουμε και την παγκόσμια ειρήνη.

*** Ο Θάνος Τζήμερος ξαναχτύπησε την Πρωτομαγιά και είπε πως ότι κέρδισαν οι εργαζόμενοι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων τους, αλλά αποτέλεσμα του ανταγωνισμού των επιχειρήσεων. Που να το ξεραν και οι εργάτες στο Σικάγο και όλοι όσοι ακολούθησαν να μην σκοτώνονται τζάμπα. Έφτανε ο ανταγωνισμός των εργοδοτών τους για καλύτερους μισθούς και συνθήκες εργασίας. Αλλά τον 19ο αιώνα δεν υπήρχε ένας Θάνος να τους ενημερώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα