Θερμά συγχαρητήρια του Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια με μηνύματα στα ελληνικά και στα τουρκικά

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε θερμά συγχαρητήρια έδωσε μέσω «Twitter» στον νέο έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια αναφέροντας ότι είχαν εργαστεί μαζί για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών έστειλε μήνυμα συνεργασίας στον Νίκο Δένδια, γράφοντας το ίδιο μήνυμα τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά.  

Συγχαίρω ειλικρινά τον Νίκο Δένδια, ο όποιος ορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε και πάλι μαζί για την περαιτέρω προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μας.@NikosDendias

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) 8 Ιουλίου 2019

Yunanistan Dışişleri Bakanı olarak atanan Nikos Dendias’ı en içten duygularla tebrik ediyorum. Uzun yıllar Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde birlikte mesai yaptık. Şimdi Türk-Yunan ilişkilerini, işbirliğimizi daha ileri götürmek için birlikte çalışacağız.@NikosDendias

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) 8 Ιουλίου 2019

«Συγχαίρω ειλικρινά τον Νίκο Δένδια, ο οποίος ορίστηκε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε και πάλι μαζί για την περαιτέρω προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μας», αναφέρει ο τούρκος ΥΠΕΞ στο μήνυμά του.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχάρη την Κυριακή (07/07) και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μήνυμα γραμμές στα ελληνικά, στα τουρκικά και στα αγγλικά για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα