Θεοδωράκης «πυροβολεί» Ψαριανό – «Της νύχτας τα καμώματα…»

Δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» του Γρηγόρη Ψαριανού προς το πρόσωπό του ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επέλεξε να σχολιάσει το νυχτερινό tweet του με μια πολύ γνωστή λαϊκή ρήση γεμάτη νόημα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Parapolitika fm 90.1», όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη ανάρτηση Ψαριανού, είπε, μεν, ότι δεν θα απαντήσει σε ένα tweet που έγινε στις 4 και μισή το πρωί, προσθέτοντας. ωστόσο, τη λαϊκή

ρήση «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του εν λόγω tweet, ο κ. Ψαριανός είχε και έναν διαδικτυακό καυγά με τον Γιώργο Μαυρωτά, προκαλώντας τις σκληρές αντιδράσεις στελεχών του Ποταμιού.

Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός επανήλθε σήμερα στις πολιτικές του «ανησυχίες», ανοίγοντας επί της ουσίας τα χαρτιά του για τον λόγο που προκαλεί θόρυβο. «Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του Ποταμιού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Fm».

Πάντως, ο κ. Θεοδωράκης στη συνέντευξή του σχολιάζοντας τις φήμες που μιλούν για συνεργασία είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ, σημείωσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού αποφάσισε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αυτόνομα. Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν ντε και καλά δεξιά και κάποιοι άλλοι ντε και καλά αριστερά. Δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός».

Για την «αγωνία» που ενδεχομένως έχουν βουλευτές του Ποταμιού για το κοινοβουλευτικό μέλλον τους, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Προφανώς οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες και προφανώς κάποιοι σκέφτονται συνεχώς το μέλλον τους. Δεν είμαι από αυτούς. To πιο εύκολο και ξεκούραστο είναι να προσδένεται κανείς σε ένα μεγάλο καράβι αντί να θαλασσοδέρνεται και να προσπαθεί με μία μικρή βάρκα. Εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό. Δεν θα εξαγοραστώ με μία κοινοβουλευτική έδρα δεξιά ή αριστερά, επειδή ο αγώνας με το Ποτάμι είναι δύσκολος. Άλλωστε, η εκτίμησή μου είναι ότι ο αγώνας θα είναι νικηφόρος».

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι «το Ποτάμι θα είναι υπερήφανα στην επόμενη Βουλή, δυναμικά» και επνέλαβε ότι τον Σεπτέμβριο το κόμμα θα παρουσιάσει την πρότασή του, η οποία πιστεύει ότι θα βρει ανταπόκριση σε ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας και θα αποτελέσει τη βάση για ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα