Θα βρεθεί λύση με τη Εuroleague, υποστηρίζει ο Γιαννακόπουλος

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε σε συνέντευξη live στο Sport24 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Θεωρεί αναξιόπιστο απέναντί του τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά τόνισε πως σέβεται την απόφασή του να προτιμήσει την πρόταση του ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Εξήγησε δε πως όλοι στον Παναθηναϊκό θα αγκαλιάσουν τον Ταϊλανδό αν βάλει χρήματα. Δήλωσε αισιόδοξος ότι το πλάνο για μια κοινή στέγη όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού,

στο ΟΑΚΑ, και το project Athens Alive θα προχωρήσει.

«Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση πάνε καλά… Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και το πλάνο να είναι βιώσιμο μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας» τόνισε συγκεκριμένα.

Αφού πρώτα επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, έδειξε διάθεση να υποχωρήσει στην κόντρα με τη Euroleague.

«Είναι μεγάλο το κόστος οικονομικά αν φύγουμε από την Ευρωλίγκα, αλλά και γενικά. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η αξιοπρέπειά μας και ο σεβασμός. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί. Το θέμα είναι να αλλάξει η δράση και τότε θα αλλάξει και η αντίδραση. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει η Ευρωλίγκα πως έχει κάνει λάθη και μπορούν να διορθωθούν. Έχει σφάλει, να μην είναι τόσο δικτατορική. Με διάλογο όλα μπορούν να λυθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «αν δεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση με την Ευρωλίγκα. Προσπάθησα να προστατέψω την οικογένειά μου. Να τραβηχτούν πίσω οι ποινές σε μένα και θα κάνω και εγώ πίσω. Οικονομικά και διαιτητικά λύνονται τα θέματα. Είναι ύψιστης σημασίας τα οικογενειακά θέματα. Πρέπει να πάρουν πίσω και άδικα πρόστιμα. Δεν είχα διάθεση για αντιπαράθεση με την Ευρωλίγκα».

Μάλιστα, ανέφερε ότι «υπάρχει διάθεση για διεξαγωγή του φάιναλ φορ της Euroleague στην Αθήνα το 2019. Είναι μια ακριβή διοργάνωση βέβαια. Υπάρχει θέληση από εμάς να λυθεί το θέμα με την Ευρωλίγκα».

Στο τέλος, αφού δήλωσε πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Τσάβι Πασκουάλ, σχολίασε για την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ: «Μας έκανε υπερήφανους».

Keywords
Τυχαία Θέματα