Ο χρήστης Θ. Ζερβουδάκης αισθάνεται «περήφανος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη ΝΔ» (εικόνα)

Κάτι παραπάνω από πιθανό πρέπει να θεωρείται το σενάριο να είναι υποψήφιος σε κάποιο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιος ακριβώς είναι, σας ενημερώνουμε ότι είναι επιχειρηματίας (εμπορεύεται κινητά τηλέφωνα) και τηλεπωλητής, προσωπικός φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη (έχουν κάνει μαζί εκπομπές) και έχει κι αυτός φωνή με πολύ υψηλά ντεσιμπέλ.

Το τελευταίο διάστημα κάνει συνεχώς tweets με ό,τι έχει να κάνει με τη Νέα Δημοκρατία,

προκειμένου να ισχυροποιήσει τη δυναμική του στους ψηφοφόρους του κόμματος. Την Κυριακή, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη, έγραψε ότι αισθάνεται πολύ περήφανός που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αυτή την παράταξη.

Σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια απο τότε που “έφυγε”απο κοντά μας η Μαρίκα Μητσοτάκη είχα την τιμή να την έχω γνωρίσει απο κοντά μια φορά στην Ν. Σμύρνη μου είπε συνέχισε να αγωνίζεσαι για το κόμμα. Νιώθω πολύ περήφανος που γεννήθηκα μεγάλωσα σε αυτή την παράταξη #ND @kmitsotakis pic.twitter.com/LoYAFmR1JH

Ζερβουδάκης Θεοδόσης (@tzervoudakis) 6 Μαΐου 2018


Ο κ. Ζερβουδάκης μάλλον λησμονεί ότι ήταν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ τόσο στις εκλογές του 2015 (πήρε 740 ψήφους), όσο και στις ευρωεκλογές του 2014 (πήρε 371 ψήφους).

Keywords
Αναζητήσεις
θεοδοσησ ζερβουδακησ ηλικια
Τυχαία Θέματα