Θα τον φάει ο καημός τον Αυτιά – Νέα «μπηχτή» που δεν έγινε ευρωβουλευτής (video)

Ούτε μία ευκαιρία δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη ο Γιώργος Αυτιάς προκειμένου να εκφράσει το παράπονό του που κόπηκε από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Είτε στη δική του εκπομπή, είτε σε πάνελ κάποιας άλλης, ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρει τρόπο να μιλήσει για την πικρία του, βλέποντας μάλιστα «άξιους» συναδέλφους του, όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Μπαμπης Παπαδημητρίου, να βρίσκουν θαλπωρή στη μεγάλη αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάπως έτσι

έγινε και το βράδυ της Κυριακής, όταν ως φιλοξενούμενος της εκλογικής εκπομπής που παρουσίασε τη Σία Κοσιώνη, βρήκε ευκαιρία να πετάξει την «μπηχτή» του, μιλώντας με τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

«Ο κόσμος, απόψε σας έδωσε ένα διαβατήριο επίλυσης προβλημάτων. Αυτοί που νομίζουν ότι σήμερα η Ελλάδα έγινε μπλε και θα είναι αιώνια μπλε κάνουν λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυτιάς πετώντας το πρώτο «καρφί».

Στη συνέχεια, αφού έδωσε τις συμβουλές του, ο νέος περιφερειάρχης είπε στον κ. Αυτιά: «Κονδύλια υπήρχαν, όμως στο Βόρειο Αιγαίο καταφέραμε να απορροφήσουμε μόνο το 19%. Θα σε πάρω σύμβουλο».

Και κάπου εκεί, ο Γιώργος Αυτιάς «λύγισε»: «Μένω δημοσιογράφος, θα σε βοηθούσα αν πήγαινα στις Βρυξέλλες, να σου κόβω κονδύλια. Και να κάνω μεγάλο αγώνα».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα