«Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον δήμαρχο Άργους;»

Απαντήσεις για μια πράξη που είναι αυτονόητη (τουλάχιστον σε κόμματα που δεν έχουν ροπή προς την ακροδεξιά) και θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί ζητάει ο Νίκος Παππάς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του «γαλάζιου» δήμαρχου Άργους-Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Ο Δημήτρης Καμπόσος όχι απλά δεν αποδοκίμασε την άγρια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, άλλα έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook του ότι «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» και… εξακολουθεί να

παραμένει μέλος της «γαλάζιας» παράταξης.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ανάρτηση για «μυστήριους» λόγους «εξαφανίστηκε» και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον λογαριασμό τον διαχειρίζονται οι… συνεργάτες του.

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής λοιπόν εκτοξεύει αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Παραμένει ή όχι μέλος της ΝΔ ο δήμαρχος Άργους που επιδοκίμασε την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη; Θα τολμήσει να τον αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης ή φοβάται τους ακροδεξιούς της ΝΔ;»

Παραμένει ή όχι μέλος της ΝΔ ο δήμαρχος Άργους που επιδοκίμασε την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη; Θα τολμήσει να τον αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης ή φοβάται τους ακροδεξιούς της ΝΔ; Ο φασισμός στηρίζεται στην ανοχή. Ας είμαστε ξεκάθαροι.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 22 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα