Θα γίνει το hot spot στον Καραβόμυλο, ξεκαθαρίζει ο Χρυσοχοΐδης – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Η δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» θα συνεχιστεί κανονικά, ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη δήμαρχο Στυλίδας, σε αντιπροσωπεία βουλευτών και στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος σε συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα (9/9) στο γραφείο του στο μέγαρο της Κατεχάκη.

Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση η δήμαρχος κ. Βιργινία Στεργίου, ο υπουργός τους εξήγησε πως η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά είναι εθνικό θέμα και ζήτημα εθνικής ασφάλειας, γι΄ αυτό και δεν μπορεί

να σταματήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του hotspot στον Καραβόμυλο, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων και τις επιφυλάξεις των τοπικών παραγόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δήμαρχος πρότεινε κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις στον κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος όμως δεν τις έκανε αποδεκτές, ως μη κατάλληλες.

«Επιμένω να είμαι αντίθετη στην κατασκευή δομής στον Καραβόμυλο, γιατί τα προβλήματα θα είναι τεράστια», δήλωσε η κ. Στεργίου, ενώ οι βουλευτές αναμένεται να κοινοποιήσουν σήμερα κοινή γραπτή δήλωση για το θέμα.

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση, εκτός από την δήμαρχο Στυλίδας και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, συμμετείχαν οι τέσσερις βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας.

«Καλύτερα να τους πάρει από τώρα στο σπίτι του. Δεν κάνουμε πίσω. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα. Θα χυθεί αίμα…», είναι η αντίδραση των κάτοικων του Καραβόμυλου αμέσως μόλις έγινε γνωστή η θέση του Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με το Lamiareport.

Keywords
Τυχαία Θέματα