Τέσσερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σεξ στο νερό

Αν το καλοκαίρι σας εμπνέει εκτός από βουτιές και μακροβούτια να δοκιμάσετε και τις… στενές επαφές μέσα στο νερό, έχετε υπόψη σας τρία σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να απολαύσετε περισσότερο το σεξ στο υγρό στοιχείο.

– Το ότι κάνετε σεξ στο νερό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε κάποιου είδους λιπαντικό. Η αλήθεια είναι ότι το θαλασσινό νερό, όπως και το χλωριωμένο της πισίνας, απομακρύνουν το φυσικό λιπαντικό του κόλπου, δυσκολεύοντας τα πράγματα.

– Αν βρίσκεστε σε πισίνα, να θυμάστε ότι το χλώριο και χημικά που χρησιμοποιούνται δεν είναι φιλικά με το προφυλακτικό. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το προφυλακτικό είναι πιθανό να γλιστράει.

– Τόσο το χλώριο όσο και το θαλασσινό αλάτι δεν είναι τόσο φιλικά στον κόλπο και στο δέρμα της ευαίσθητης περιοχής. Επομένως αν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, καλό είναι να σταματήσετε, να πλυθείτε με καθαρό νερό και να συμβουλευθείτε κάποιον γιατρό αν οι ενοχλήσεις επιμένουν.

– Το ότι κάνετε σεξ στο νερό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η πιθανότητα εγκυμοσύνης, καθώς όσον αφορά αυτό το ζήτημα, δεν ισχύει κάτι διαφορετικό από ό,τι ισχύει στη… στεριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα