Τένις: Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για τη Σάκκαρη στο US Open (video)

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε της Μπερνάντα Πέρα με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο – για 3η φορά στην καριέρα της – του Us Open. Φτάνοντας σε νέα σπουδαία επιτυχία.

Η ελληνίδα τενίστρια, μπήκε υποτονικά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει το 1ο σετ με 6-2. Στη συνέχεια ανέβασε τη ψυχολογία και την επίδοση

της και με «όπλο» την εμπειρία της, έφτασε στη μεγάλη νίκη με 6-3 και 6-2, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο κόσμο.

«Νιώθω την υποστήριξη σας μέσα από τα μηνύματα σας και ελπίζω το καινούργιο χρόνο όλα να γίνονται κάτω από κανονικές συνθήκες και να είστε εδώ μαζί μας», σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ για την επόμενη αντίπαλό της τόνισε: «Στον επόμενο γύρο θα παίξω με την Αμάντα Ανισίμοβα, μία νέα και πολύ καλή παίκτρια, πολλά υποσχόμενη, τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι εδώ, και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Η Σάκκαρη αν ξεπεράσει το εμπόδιο της 19χρονης Ανισίμοβα το απόγευμα του Σαββάτου στο 4ο γύρο του αμερικανικού Open, θα αναμετρηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τη θρυλική Σερένα Γουίλιαμς, την οποία είχε νικήσει λίγες μέρες πριν στο Western and Southern Open.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (04/09) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον αμερικανό Μπόρνα Τσόριτς για τον 3ο γύρο του Us Open.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Μπερνάρντα Πέρα με 2-1 (2-6, 6-3, 6-2) και πέρασε στις 32 του US Open!#USOpen #USOpen2020 #Sakkari pic.twitter.com/nkozBSxJXv

— pamestoixima.gr (@pamestoixima_gr) September 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα