«Τέλος» ο Τεννές, ο Χάβος ανέλαβε τη Λαμία – Η «Marca»… κράζει τον Μαστούρ (εικόνες – video)

Αλλαγή… σκυτάλης στον πάγκο της Λαμίας και οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν αφού η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την σύναψης συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο και το διαζύγιο με τον Μπάμπη Τεννέ. Η «Marca»… κράζει τον Μαστούρ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή από τη Διοίκηση, η παραίτηση του προπονητή Μπάμπη Τεννέ και του βοηθού του Γιώργου Κόλτση. Τους ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά

τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Την Τετάρτη, η ισπανική εφημερίδα «Marca» σχολίασε με αρνητικό τρόπο τη μετακίνηση του Χακίμ Μαστούρ στη Λαμία. Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στον παίκτη, ο οποίος κάποτε θεωρείτο το νέο μεγάλο ταλέντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που τελικά έφτασε να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Μαστούρ, το χαλασμένο παιχνίδι του Youtube. Από την κόντρα με τον Νεϊμάρ, στον… πάτο (σ.σ. εννοώντας τη βαθμολογική θέση της Λαμίας) της Σούπερ Λίγκας» αναφέρει χαρακτηριστικά. Το σχετικό θέμα αναφέρει ότι ο μαροκινός άσος ήταν το πρώτο… θύμα του Youtube, καθώς τα βιντεάκια με τις ικανότητές του ουσιαστικά «κορόιδευαν» τις ομάδες που τον αποκτούσαν.

#HachimMastour a la plage pic.twitter.com/kA5sllrU98 #Maroc #Morocco

— RTwittoma

Keywords
Τυχαία Θέματα