Ακρίτα και Μπογιόπουλος «σταυρώνουν» τον Άδωνη για την Κοινωνιολογία

Στη… θέση του έβαλαν τον Άδωνη Γεωργιάδη, τόσο ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, όσο και η ηθοποιός Έλενα Ακρίτα, σχετικά με τα όσα ανήκουστα δήλωσε για το μάθημα της Κοινωνιολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας την κατάργηση των Λατινικών και την αντικατάστασή τους από την Κοινωνιολογία, δήλωσε πως ο λόγος που θα εξετάζονται σε αυτήν οι μαθητές είναι γιατί η κυβέρνηση θέλει να τους κάνει… αριστερούς. «Πάτε να αντικαταστήσετε τα Λατινικά με την κοινωνιολογία. Δηλαδή μ’ ένα μάθημα,

απλώς για να κάνουν τα παιδιά αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπογιόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο τον παραλογισμό του κ. Γεωργιάδη και με μία λακωνική αλλά και ιδιαίτερα εύστοχη ανάρτηση στο Twitter, τόνισε με χιούμορ:

«Για την ακρίβεια ο κ.Γεωργιάδης ήταν πιο συγκρατημένος. Τα παιδιά, είπε, η Κοινωνιολογία τα κάνει αριστερά… Για να γίνουν κομμουνιστές θα πρέπει, μάλλον, να παρέμβει και η Βιολογία, που τα κάνει και άθεα…».

Στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος επισύναψε και μία φωτογραφία με το εξής σχόλιο, δίνοντας ένα ακόμη χτύπημα στον λαλίστατο αντιπρόεδρο της ΝΔ:

«-Ο κύριος Άδωνης δήλωσε ότι το μάθημα της κοινωνιολογίας κάνει τους νέους κομμουνιστές!

– Ο κύριος Κούλης, έχει σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες στο Harvard!

– Ακριβώς! Τώρα εξηγούνται όλα…!».

Για την ακρίβεια ο κ.Γεωργιάδης ήταν πιο συγκρατημένος. Τα παιδιά, είπε, η Κοινωνιολογία τα κάνει αριστερά…
Για να γίνουν κομμουνιστές θα πρέπει, μάλλον, να παρέμβει και η Βιολογία, που τα κάνει και άθεα… pic.twitter.com/LQAANw5reu

Μπογιόπουλος Νίκος (@NMpogiopoulos) 4 Σεπτεμβρίου 2018


Τη θέση του Άδωνη Γεωργιάδη όμως, δεν άφησε ασχολίαστη και η Έλενα Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε:

«Κύριε Γεωργιαδη, εσείς να μάθετε οπωσδήποτε Λατινικά στα παιδιά σας. Μην καταστραφεί η ζωή τους όπως καταστράφηκε των δικών μας που δεν τα διδάχτηκαν. Παρεμπιπτόντως, όταν αποκαλείτε τους άλλους ‘αγράμματους’, βάλτε εσείς ο εγγράμματος και κανένα σημείο στίξης που και που, έτσι για το κακό το μάτι. Κοτζάμ αντιπρόεδρος γράφει πως η Κοινωνιολογία κάνει τα παιδιά αριστερά. Ο λόγιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακρίτα, Μπογιόπουλος, Άδωνη, Κοινωνιολογία,akrita, bogiopoulos, adoni, koinoniologia