Τέλος ο Ματσίν στη Σεβίλλη, επιστρέφει ο Μόντσι – Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μιλιτάο στη Ρεάλ

Ο αποκλεισμός από το Europa League φέρνει προπονητική αλλαγή στην Σεβίλλη, που συν τοις άλλοις ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά στις τάξεις της τον πιο επιτυχημένο τεχνικό διευθυντή στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως αναμενόταν, «σεισμικές» δονήσεις έφερε στην Σεβίλλη ο αποκλεισμός από την Σλάβια Πράγας στο Europa League με 4-3 στην παράταση (2-2 έληξαν και τα δυο ματς). Η διοίκηση του συλλόγου

χρέωσε την αποτυχία στον Πάμπλο Ματσίν, με αποτέλεσμα ο 43χρονος τεχνικός να δει την πόρτα της εξόδου, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν στην Ανδαλουσία.

Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει (όπως και πέρσι μετά την απομάκρυνση του Βιντσέντζο Μοντέλα) ο διευθυντής ποδοσφαίρου Χοακίν Καπαρός, όμως τα μεγάλα νέα για την Σεβίλλη δεν σταματούν εδώ.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε ένα πολύ εποικοδομητικό ραντεβού με τον Μόντσι, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Ρόμα και όλα δείχνουν επανασύνδεση. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Μόντσι ήταν κοντά στην Άρσεναλ, αλλά φαίνεται πως η Σεβίλλη πρόλαβε τους «κανονιέρηδες» με στόχο η ομάδα της Ανδαλουσίας να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο πιο επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι πια πολύ πιθανό να επιστρέψει στο πόστο του, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών Χοσέ Κάστρο.

OFFICIAL: Sevilla have sacked manager Pablo Machín, a day after the team was eliminated from the Europa League. Director of Football Joaquin Caparros takes over until the end of the season.
(Source: @SevillaFC ) pic.twitter.com/LdZ8eIPXo4

— Hala Transfer News (@HalaTransfers) 15 Μαρτίου 2019

****

Ρεάλ και Πόρτο ανακοίνωσαν και επίσημα το μεσημέρι τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Έντερ Μιλιτάο. Ο πορτογαλικός σύλλογος, με ανακοίνωσή του στο χρηματιστήριο της Λισαβόνας, γνωστοποίησε ότι οι «μερένγκες» κατέβαλαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του βραζιλιάνου αμυντικού, ύψους 50 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά της η «βασίλισσα» ενημέρωσε ότι ο 21χρονος σέντερ μπακ συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο έξι χρόνων, ως το καλοκαίρι του 2025.


Ο Μιλιτάο θα ενταχθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και τυπικά γίνεται η πρώτη μεταγραφή της δεύτερης εποχής Ζιντάν στη «βασίλισσα» (αν και στην πραγματικότητα η συμφωνία είχε δρομολογηθεί πριν την επιστροφή του γάλλου τεχνικού).

Eder Militao will join Real Madrid in summer pic.twitter.com/SylcK5q8BR

— Yasir Khan (@Yasir_Khan_33) 14 Μαρτίου 2019

July 2018: Eder Militao joins FC Porto from Sao Paulo for €4m

Keywords
Τυχαία Θέματα