Θρήνος για το ελληνικό βόλεϊ: Νεκρή σε τροχαίο η 18χρονη Ευαγγελία Πετροχείλου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό βόλεϊ και η Σαλαμίνα με το χαμό της Ευαγγελίας Πετροχείλου σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (13/3) σε δρόμο του νησιού. Το νεαρό κορίτσι ήταν η πασαδόρος (έπαιζε και ως ακραία) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του τοπικού Τελαμώνα και έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος και είχε αναπτύξει ταχύτητα ανατράπηκε χτύπησε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο. Το νεαρό κορίτσι ήταν στην θέση του συνοδηγού και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο

νησί και όλοι στην ομάδα της είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό της όμορφης Εύας. Η προπονήτρια της Κατερίνα Νάνου που την είχε από μικρή στην ακαδημία του συλλόγου δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις συμπαίκτριες της, οι οποίες σταμάτησαν τις προπονήσεις.

Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι 13 ετών. Όλοι στο νησί ετοιμάζονται για το ύστατο χαίρε στην Εύα το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3).

Keywords
Τυχαία Θέματα