Τέλος η σεζόν για τον Ιμπραΐμοβιτς – Σοβαρός ο τραυματισμός του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα αγωνιστεί ξανά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Άντερλεχτ αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο Σουηδός επιθετικός λύγισε ανάποδα το γόνατό του όταν προσγειώθηκε άτσαλα σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, με συνέπεια να τραυματιστεί και να αποχωρήσει από τον αγώνα στις καθυστερήσεις του 90λεπτου κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Το «Sky Sports» μετέδωσε ότι ο 35χρονος επιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβές μέγεθος της ζημιάς κι εάν θα τον επηρεάσει και για την επόμενη αγωνιστική

περίοδο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήδη έχει τοποθετηθεί λέγοντας «δεν υπάρχουν ασισιόδοξες προβλέψεις για το μέγεθος της ζημιάς» και προετοιμάζεται να πληροφορηθεί και επίσημα ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας του (28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στα ματς που απομένουν στην Premier League, αλλά και σε αυτά με την Θέλτα για τους ημιτελικούς του Europa League.

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διάβολους».

Πηγές: Sport24, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα