Τέλος από την Εθνική και οι Μπασινάς – Γιαννακόπουλος: Τι γίνεται με τον νέο προπονητή και τον Τάκη Φύσσα

Τον δρόμο του Άγγελου Αναστασιάδη θα ακολουθήσουν και οι Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, που ήταν συνεργάτες του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 ενημερώθηκαν την Πέμπτη (25/7) ότι η συνεργασία τους με την ΕΠΟ δεν θα συνεχιστεί.

Στις 31/7 η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει το «διαζύγιο» της ΕΠΟ με τον Μακεδόνα τεχνικό, αλλά και με τους δυο συνεργάτες του. Την ημέρα εκείνη θα

συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, θεωρείται δε πιθανό, παράλληλα με τις επίσημες ανακοινώσεις για τη λύση της συνεργασίας με τους προαναφερόμενους, να ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΕΠΟ θέλουν τον Τάκη Φύσσα για τεχνικό διευθυντή στην Εθνική, ο τελευταίος ήταν, μάλιστα, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Ο Άγγελος Μπασινάς ήταν τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βοηθός του μακεδόνα τεχνικού. Ακούγεται έντονα και το όνομα του Κώστα Κωνσταντινίδη.

Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ στο θέμα του προπονητή έχει επαφές με τον Ολλανδό Τζον Φαν Σιπ και τον Γερμανό Τόμας Ντολ για τη θέση του εκλέκτορα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ πλέον θα αναζητηθεί και τεχνικός διευθυντής.

Για τον Φύσσα σημειώνεται ότι είχε τον συγκεκριμένο ρόλο (τεχνικός διευθυντής) επί έξι χρόνια (2008-2014), αναλαμβάνοντας από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ και συνεργαζόμενος έπειτα και με τον Φερνάντο Σάντος.

Εφόσον δρομολογηθεί, λοιπόν, η αποχώρησή του από τους «πράσινους», θεωρείται πιθανό ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και θα επανέλθει στη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον νέο προπονητή και τους διεθνείς, ενώ θα έχει ρόλο στη λειτουργία του πλάνου ανάπτυξης όλων των Εθνικών ομάδων.

Εκτός των υπόλοιπων θεμάτων, η Εκτελεστική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, καθώς ο Αντώνης Νικοπολίδης παραιτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα