Τελικά υπάρχουν και ακροδεξιοί τρομοκράτες για τον Μητσοτάκη

«Φυσικά δεν είναι όλοι οι Αριστεροί τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από την ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς», δήλωσε τον Aπρίλιο του 2017 στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ένα θεαματικό «ξέπλυμα» στη Χρυσή Αυγή που θα ζήλευε κάθε… κατασκευαστής πλυντηρίου.

Φυσικά δεν είναι όλοι οι Αριστεροί τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από την ιδεολογική

μήτρα της άκρας αριστεράς. #vouli

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 20 Απριλίου 2016

Όλα αυτά επειδή έτσι «βόλευε». Όταν όλα τα αφηγήματα κατέρρεαν το ένα μετά το άλλο (ξεκινώντας από την εποχή του Χρύσανθου Λαζαρίδη με τη θεωρία των δύο άκρων), έπρεπε να βρεθεί κάτι καινούριο προκειμένου να δείξει πόσο «κακιά» είναι αυτή η Αριστερά.

Φυσικά, η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής με τα αμέτρητα περιστατικά βίας, από τους τραμπουκισμούς έως τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν του αρκούσαν.

Δεν του αρκούσαν ούτε οι δεκάδες εμπρηστικές επιθέσεις που γινόντουσαν δύο χρόνια τώρα σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και που πραγματοποιούσαν «κάποιοι άγνωστοι εξτρεμιστές», όπως μετέδιδαν τα φίλα προσκείμενα μέσα. Μέχρι σήμερα.

Χρειάστηκαν περίπου 50 κιλά νιτρικής αμμωνίας, ποσότητα ικανή να ισοπεδώσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, βόμβες μολότοφ, πλήθος κροτίδων, βιβλία φασιστικές φυλλάδες, σβάστικες, μαχαίρια, σπαθιά, ρόπαλα, σιδερογροθιές, κυνηγετικά όπλα κ.ά προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναγκαστεί να μιλήσει για «ακροδεξιά τρομοκρατία».

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τις συντονισμένες επιχειρήσεις που οδήγησαν σε συλλήψεις μελών μίας ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 6 Μαρτίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα