Η επέλαση του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί στην ελληνική τηλεόραση

Το Survivor μπήκε από πέρυσι στη μικρή οθόνη και έχει διαλύσει όλο τον ιστό της παλιάς, καλής ελληνικής τηλεόρασης. Δεν μπορεί να σταθεί τίποτα όρθιο απέναντι στη δυναμική και την τηλεθέασή του. Οι καναλάρχες και οι υπεύθυνοι προγραμμάτων δεν μπορούν να ποντάρουν χρήματα για όποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα βρεθεί απέναντι στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης.

Όλο και περισσότεροι ηθοποιοί χάνουν τη δουλειά τους, αφού οι σειρές παύουν και τη θέση τους παίρνουν νέοι και νέες με ωραία σώματα.

Όλη η Ελλάδα

ζει σε έναν ρυθμό της παλιάς, γνωστής 7ετίας, όπου τα γήπεδα και τα στάδια της χώρας είχαν κατακλυστεί από αγωνίσματα και ανώδυνα θεάματα.

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Έφυγε ο «νους» και ασχολούμαστε μόνο με το «σώμα».

Η τηλεόραση έχει γίνει επίδειξη, κουτσομπολιά και σώματα. Αποσύρεται ο λόγος από την τηλεόραση. Το πρωί κουτσομπολεύουν, το απόγευμα μαγειρεύουν και το βράδυ τρέχουν. Δεν είναι τυχαίο που αυτή την επιλογή σε ό,τι αφορά στο Survivor την έκανε ο ΣΚΑΪ.

Βάζει τον τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ουσιαστικά επικεφαλής στο κανάλι καθότι αυτός έκανε την πρώτη συνάντηση με τον Alpha, τη δεύτερη με τον Ant1 και την τρίτη και τελευταία με το κανάλι του Φαλήρου. Ενώ δεν πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, έχει τα αποτελέσματα ενός τέτοιου. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή η ελληνική τηλεόραση διαλύεται στην κυριολεξία. Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να πει σε ένα κανάλι «σταμάτα την επιτυχία σου», αλλά κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των καλλιτεχνών και των ηθοποιών. Θα πρέπει στο μίνιμουμ των εργαζομένων ενός καναλιού που θέτει η κυβέρνηση ως όρο για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας, να υπάρχει και ένα μίνιμουμ αριθμού ηθοποιών και συντελεστών της τέχνης. Δεν πρέπει να εξαφανιστεί η μυθοπλασία. Πρέπει οι ηθοποιοί να βρίσκουν δουλειά και δεν μπορεί το πρότυπο του κουτσομπολιού και του «βασανιστηρίου» της πείνας να αποτελεί το φετίχ των Ελλήνων γιατί κινδυνεύουμε να έχουμε μια τηλεόραση αντίστοιχη του Κολοσσαίου.

Πετάξτε τα σώματα στα λιοντάρια της τηλεθέασης.

Ερντογάν στο Αιγαίο. Έλληνες στρατιωτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία και κυρίαρχος των καναλιών και της τηλεόρασης ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί.

Hoş geldiniz*

*Καλώς ήρθατε

Keywords
Τυχαία Θέματα