Ταμπουρωμένος 45χρονος στον ΟΚΑΝΑ, στα Χανιά – Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Ο 45χρονος πατέρας, πέντε παιδιών εισέβαλε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και υπό την απειλή όπλου ζητούσε να μην γκρεμιστεί το περίπτερο που διατηρεί χωρίς άδεια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του 45χρονου Χανιώτη με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας προκειμένου να παραδώσει το όπλο και να αποχωρήσει από το κτίριο του ΟΚΑΝΑ που έχει καταλάβει από τις 8.15 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται να δώσει

το όπλο του στους αστυνομικούς ζητώντας να του επιστρέψουν άδεια περιπτέρου που του αφαιρέθηκε.

Τη στιγμή που ο ένοπλος δράστης ανταλλάσσει πυροβολισμούς, έξω από τον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς κατέγραψε βίντεο του Κρήτη TV.

Στο σημείο έχουν κληθεί συγγενείς του, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί, ενώ η γυναίκα του δήλωσε ότι εάν δεν του δοθεί η άδεια, η ίδια και τα παιδιά της θα πέσουν στη θάλασσα.

Το χρονικό

Το πρωί της Δευτέρας,ο 45χρονος πατέρας, πέντε παιδιών εισέβαλε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και υπό την απειλή όπλου ζητούσε να μην γκρεμιστεί το περίπτερο που διατηρεί χωρίς άδεια στο Ενετικό Λιμάνι, καθώς αποτελεί το μοναδικό έσοδο για να ζήσει την οικογένειά του.

Οι τρεις εργαζόμενοι που βρίσκονταν κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο του ΟΚΑΝΑ δεν διατρέχουν, πάντως, κανένα κίνδυνο.

Οι συγγενείς του ζητάνε να παραδοθεί

Οι δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο από νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο πατέρας του 45χρονου, φίλοι του κι ένας γιατρός, που προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Το περίπτερο δεν έχει άδεια λειτουργίας, λέει ο Δήμαρχος Χανίων

«Το θέμα το χειριζόμαστε από το πρωί και εγώ έχω εμπλακεί στην υπόθεση γιατί εμμέσως αφορά και τον δήμο. Υπάρχει ένα περίπτερο που χρησιμοποιεί ο εν λόγω κύριος και το οποίο κανονικά δεν έχει άδεια λειτουργίας. Εχει λήξει η άδεια του αναπήρου που την είχε κάποτε, έχουν περάσει και τα δέκα χρόνια που υπάρχει ένα περιθώριο και ουσιαστικά αυτός χρησιμοποιεί ένα περίπτερο που δεν έχει κανονική άδεια. Και άλλη φορά του έχουμε δώσει μια παράταση διότι όντως υπάρχει ένα πρόβλημα ανθρώπινο έχει παιδιά αυτός ο άνθρωπος να θρέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα