Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του αθλητισμού, αλλά και της πολιτικής, από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, το πρωί της Τρίτης.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του ιστορικού ηγέτη του μπασκετικού «Τριφυλλιού» ήταν εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου.

Και ο χώρος της πολιτικής όμως έστειλε δημόσια συλλυπητήρια

(συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα) στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, αποχαιρετώντας τον με τα θερμότερα λόγια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανιψιό του θανόντα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 19, 2019

Ο «Τυφώνας» δεν είναι πια κοντά μας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο δικός μας Θανάσης, με την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ☘️, υπήρξε παράδειγμα για όλους μας.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αντίο Θανάση … pic.twitter.com/50rDSUldke

— Ιωάννης Σαρακιώτης (@JSarakiotis) March 19, 2019

Την βαθύτατη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου. Έφυγε πλήρης ημερών και ήταν ένας σπουδαίος Άνθρωπος…

— Katerina Papakosta (@kpapakosta) March 19, 2019

Alert! Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ένας πραγματικός Κύριος! Καλό ταξίδι Θανάση https://t.co/alGy9YDP8T

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 19, 2019

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς Προέδρους, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. #paobc pic.twitter.com/iRKMZVkoeO

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) March 19, 2019

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) March 19, 2019

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου στους οικείους του. Μαζί με τον αδερφό του Παύλο πρόσφερε πολλά στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στον Παναθηναϊκό.

Nikos Dendias (@NikosDendias) March 19, 2019

Καλό ταξίδι στον Θανάση Γιαννακόπουλο που μαζί με τον αδελφό του Παύλο άφησαν πολλά στο ελληνικό μπάσκετ που μένει φτωχότερο.
Συλλυπητήρια στους οικείους του

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) March 19, 2019

Έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ηγέτης του Παναθηναϊκού και πάνω από όλα πιστός υπηρέτης του μπάσκετ και του αθλητισμού. Συγκίνηση και θλίψη για τον θάνατο του.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) March 19, 2019

Καλό ταξίδι #Θανάσης_Γιαννακόπουλος #paobc ☘️☘️

— Ανδρέας Ψυχάρης (@APsycharis) March 19, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα