Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιώργου Καλού

Συλλυπητήρια εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο του πρώην υπουργού και επί πολλά χρόνια βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Καλού, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών.

Συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον τόσο ξαφνικό θάνατο του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Γεωργίου Καλού. Υπηρέτησε τη χώρα και την Παράταξη με σεμνότητα και προσέφερε σημαντικό έργο, ιδίως στον τομέα της Παιδείας. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 25 Αυγούστου 2018

Συλλυπητήρια Ντόρας Μπακογιάννη

Ο Γιώργος Καλός υπηρέτησε την παράταξη και την πατρίδα με ήθος & αξιοπρέπεια. Εργάστηκε με συνέπεια & όραμα στον τομέα της παιδείας και του πολιτισμού. Δώσαμε μαζί πολλούς αγώνες και με τίμησε με τη βαθειά φιλία του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.ΝΜ

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 25 Αυγούστου 2018

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Καλού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Γιώργος Καλός ήταν σταθερά παρών στην πολιτική ζωή της χώρας την οποία τίμησε με συνέπεια. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Τα συλλυπητήρια του Νίκου Δένδια

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Καλού για τον θάνατό του.

Nikos Dendias (@NikosDendias) 25 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα