Τα… σκάει ο Πικέ για τα χρέη του προς την εφορία – Χαμένος από τη δικαστική διαμάχη

Ποσό που υπερβαίνει τα 2 εκ. ευρώ καλείται να καταβάλλει ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, για χρέη προς την εφορία. Θέματα με τις ισπανικές αρχές για τον ίδιο λόγο είχε το παρελθόν και η γυναίκα του, η εκρηκτική Σακίρα, ενώ πρόσφατα φέρεται να υπήρχαν και σύννεφα στη σχέση τους.

Ο ισπανός διεθνής άσος βγήκε, λοιπόν, χαμένος στη δικαστική διαμάχη του με την εφορία και, πλέον, καλείται να πληρώσει το ποσό των 2,1 εκ. ευρώ για φοροδιαφυγή παλαιότερων ετών, καθώς κρίθηκε ότι έκανε παραβάσεις σχετικά με τα δικαιώματα της εικόνας του.

Pique

will be forced to pay 2.1 million euros ($2.36 million) to Spain's tax authorities after his conviction for rights-image fraud was confirmed.https://t.co/TXpM1BFiU8

— Firstpost Sports (@FirstpostSports) 10 Ιουλίου 2019

Τα πρόστιμα (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων) αφορούν τα φορολογικά έτη 2008, 2009 και 2010, όπως απεφάνθη το εθνικό δικαστήριο. Το αρμόδιο όργανο απέρριψε την προσφυγή του διεθνούς άσου, σύμφωνα με την οποία ζητούσε να μην εφαρμοστεί η πρωτόδικη απόφαση του κεντρικού οικονομικού διοικητικού δικαστηρίου για την τιμωρία του.

Barcelona defender Gerard Pique has been ordered to pay the Spanish authorities £1.89 million in tax arrears and fines.

More here

Keywords
Τυχαία Θέματα