Δένδρο έπεσε σε τρεις σκηνές σε hotspot στα Οινόφυτα – Οκτώ τραυματίες, ένα παιδί σοβαρά (video)

Το πεύκο έπεσε πάνω στις σκηνές από τον αέρα και το μπουρίνι στην περιοχήΣτα νοσοκομεία μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ανάμεσά τους και δυο παιδιάΣυνδρομή στο συμβάν παρέχουν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, η ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β

Μπουρίνι με δυνατό αέρα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/07) στα βόρεια του νομού Αττικής και στα σύνορα με τη Βοιωτία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα, έπειτα από την πτώση ενός πεύκου πάνω σε τρεις σκηνές στο hotspot των Οινοφύτων. Ανάμεσά τους ήταν και δυο παιδιά, το ένα

φαίνεται να έχει υποστεί βαρύ τραυματισμό.

Συνδρομή στο συμβάν παρέχουν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, η ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. Πριν φτάσουν οι πυροσβέστες είχαν απεγκλωβιστεί επτά άτομα τα οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, δύο παιδιά μεταφέρονται, ωστόσο, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το ένα βαριά τραυματισμένο, η μητέρα τους στον «Ευαγγελισμό», 3 άλλοι ενήλικες στο «Αττικόν» και δύο άτομα που ήταν εντελώς ελαφρά αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά τους στο σημείο.

Οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο, για να κόψουν και να απομακρύνουν το δέντρο ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχουν τυχόν άλλα εγκλωβισμένα άτομα μέσα στην σκηνή, αν και η πληροφόρηση που αρχικά τουλάχιστον έχουν οι άντρες της Πυροσβεστικής είναι ότι δεν υπήρχαν άλλα άτομα εντός της σκηνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα