Τα πιο περίεργα ρουσφέτια: Η γυναίκα μου το έσκασε, φέρ’ την πίσω (video)

Αν νομίζατε ότι οι ψηφοφόροι ζητούν από τους πολιτικούς μόνο διορισμούς, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, κρίνοντας από τα όσα εξομολογήθηκαν βουλευτές στον τηλεοπτικό φακό σχετικά με τα πιο περίεργα ρουσφέτια που τους έχουν ζητήσει.

Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα και αυτό που ζήτησαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα, ο οποίος αποκάλυψε στο σχετικό ρεπορτάζ του Alpha: «Μου τηλεφώνησε κάποιος ξημερώματα και μου είπε να πάω γρήγορα στο γραφείο μου για ένα κατεπείγον

ζήτημα. Τι ήθελε; Η γυναίκα του έφυγε από την Καρδίτσα με έναν τραγουδιστή για την Κρήτη και μου ζήτησε να διατάξω τον διοικητή της Αστυνομίας να τη φέρει πίσω».

«Μας πήρε μια κυρία που δεν της άλλαζαν το πλυντήριο και ήθελε να παρέμβουμε στην εταιρεία από όπου το αγόρασε, ενώ ένας άλλος ήθελε να φτιάξουμε πισίνα στο πάρκο της γειτονιάς του», εξομολογήθηκε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο ζητήθηκε ένα ακόμη πιο περίεργο ρουσφέτι: «Ζητούσαν να τους κανονίσουμε ραντεβού για κολονοσκοπήσεις έως και εξετάσεις ούρων».

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΝ Απόστολος Πάνας κατάφερε να ικανοποιήσει ένα τέτοιο ρουσφέτι: Του ζήτησαν προξενιό και το αίτημα ικανοποιήθηκε. «Το κάναμε κι αυτό. Τελικά τα κάνουμε όλα», είπε ο βουλευτής στον φακό.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha:

Keywords
Τυχαία Θέματα