Τα όνειρα του Τσιτσιπά δεν έχουν… ταβάνι – Νέο μήνυμα του έλληνα σταρ αυτή τη φορά μέσω του… Σωκράτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του, μετά και τον θρίαμβό του για τους «16» του Australian Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο ίδιος τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, κάτι που αν συμβεί θα του προσφέρει πολλά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Με ύμνους υποδέχτηκε τη μεγάλη επιτυχία του έλληνα τενίστα ο διεθνής Τύπος, αποθεώνουν τον 20χρονο αθλητής ο Κώστας Κεντέρης και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την ίδια ώρα ο έλληνας

σταρ έστειλε νέο μήνυμα αυτή τη φορά μέσω του… Σωκράτη, μιλώντας για την «παιδεία».

«Είμαι εδώ για να κερδίσω το τρόπαιο. Το θέλω πραγματικά πολύ». Αυτό δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως αναφέρει σε μεγάλο της αφιέρωμα η αγγλική εφημερίδα «Express», με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ξημερώματα (03:30) Τρίτης 22/01.

«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες», ανέφερε η δημοσιογράφος της «Express», στην ανταπόκρισή της μετά τη μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ, που μόλις για τρίτη φορά από το 2003 δεν θα εμφανιστεί στους προημιτελικούς του Australian Open.

Η γερμανική «FAZ» υπογράμμισε… «Ο Τσιτσιπάς εκθρόνισε τον μεγάλο Φέντερερ» και ανέφερε λεπτομέρειες από τεράστια επιτυχία του έλληνα πρωταθλητή. «Ο 20χρονος που φτιάχνει ταινίες νίκησε τον Φέντερερ», σημείωσε η «The Age» της Αυστραλίας, αφιερώνοντας διθυραμβικά σχόλια στον Τσιτσιπά. «Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε από ένας μυστηριώδη ταλαντούχο Έλληνα που έχει εμμονή με την παραγωγή ταινιών και τη φωτογραφία», σημείωσε.

Η «Μarca» , η «Αs» αλλά και οι υπόλοιπες ισπανικές εφημερίδες έχουν εκτενείς αναφορές, αφού επίσης στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπαουτίστα. Σημειώνοντας τη δήλωση του Φέντερερ («Ο Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλύτερος από εμένα και κέρδισε δίκαια») υπογράμμισαν την απόφαση του Ελβετού να είναι παρόν στο γαλλικό Open.

Η διάσημη γαλλική εφημερίδα «Εquipe» έκανε αφιέρωμα στον άθλο του Τσιτσιπά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τσιτσιπάς, ο Έλληνας διάδοχος. Αυτοκρατορικός σε θράσος και πνευματική δύναμη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αξιομνημόνευτη απόδοση νίκησε το ίνδαλμά του, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Είναι περισσότερο ένα κατόρθωμα του Τσιτσιπά, παρά μια ήττα του Φέντερερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα