Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τη νέα σχολική χρονιά

Χτύπησε το πρωί της Τετάρτης το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, με τους μεν μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία και το δε πολιτικό προσωπικό της χώρας να στέλνει τα μηνύματα και τις ευχές του μέσω των social media για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σημειώνεται πως το νέο σχολικό έτος ξεκινά με προβλήματα σε αρκετά σχολεία της Αττικής, τα οποία υπέστησαν ζημιές λόγω του σεισμού των

5,1 Ρίχτερ της 19 Ιουλίου.

Οι αναρτήσεις του πολιτικού προσωπικού της χώρας για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία:

Πρώτο κουδούνι σήμερα. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς! pic.twitter.com/I3RyKfZMOA

Nikos Dendias (@NikosDendias) September 11, 2019

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, με κέφι, χαμόγελο και δημιουργία. Η παιδεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε, και πρέπει να επενδύουμε σε αυτή με κάθε τρόπο.

— Costas Zachariadis (@CZachariadis) September 11, 2019

Τα κουδούνια σήμερα χτύπησαν ξανά και οι σχολικές αυλές γέμισαν παιδικά χαμόγελα. Οι μαθητές βρίσκονται μπροστά σε μια νέα αφετηρία, γεμάτη όνειρα και προκλήσεις. Οι αξίες και τα ιδανικά μας, ας είναι οδηγός τους στο δύσκολο, αλλά ωραίο δρόμο της γνώσης! Καλή χρονιά!

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) September 11, 2019

Καλή σχολική χρονιά! pic.twitter.com/2srzw0mrsb

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 11, 2019

Καλημέρα,
Καλή Σχολική χρονιά σε όλα μας τα παιδιά…’ pic.twitter.com/EIjCJzuDvn

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 11, 2019

Εύχομαι η #νέα_σχολική_χρονιά να ξεκινήσει χωρίς ελλείψεις & κενά & να συνεχιστεί η καλή παράδοση των τελευταίων ετών προς όφελος των μαθητών & των εκπαιδευτικών.
Καλή σχολική χρονιά!!

Keywords
Τυχαία Θέματα