Τα έβαψαν… μαύρα στην Αργεντινή με τον τραυματισμό του Λαντσίνι (video)

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μανουέλ Λαντσίνι σκόρπισε απογοήτευση στην εθνική ομάδα της Αργεντινής εν όψει του Μουντιάλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη προπόνηση της «αλμπισελέστε» και έτσι το όνειρό του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα πραγματοποιηθεί. Κατά την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο, κανείς παίκτης της Αργεντινής δεν μιλιόταν, ειδικά μέσα στο πούλμαν. Σε χάλια κατάσταση ήταν και ο Λιονάλ Μέσι.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ είχε συμπεριληφθεί στην τελική 23άδα που ανακοίνωσε ο Χόρχε Σαμπάολι. Σχετική ανακοίνωση στον λογαριασμό του

αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη Νότια Αμερική στο Twitter αναφέρει: «Ο Μανουέλ Λαντσίνι υπέστη, στη σημερινή πρωινή προπόνηση, ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατό του». Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 25χρονος άσος θα χάσει και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Premier League. Πλέον ο Λαντσίνι θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη διοργάνωση που χάνει με την Αργεντινή ο Λαντσίνι, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο του είχε στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

[PARTE MÉDICO] Manuel Lanzini sufrió, en el entrenamiento matutino de hoy, la rotura del ligamento cruzado anterior de su rodilla derecha. pic.twitter.com/lmYEVr5YaV

— Selección Argentina (@Argentina) 8 Ιουνίου 2018

Μέσι: Ο κόσμος θέλει να με δει παγκόσμιο πρωταθλητή

«Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo». Ο άσος της Μπαρτσελόνα έδειξε έτοιμος να οδηγήσει την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου. Ο διεθνής άσος μίλησε για την Μπαρτσελόνα, το Τσάμπιονς Λιγκ, την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φυσικά για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Σκέφτομαι συχνά τους τελικούς που χάσαμε και ιδιαίτερα αυτόν στην Βραζιλία το 2014. Ομως αυτό που με γεμίζει υπερηφάνεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, χωρίς να είναι Αργεντινοί, θέλουν να με δουν να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε ο αρχηγός της Αργεντινής.

Φίγκο για Μέσι: «Νομίζω ότι είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του να σηκώσει το τρόπαιο»

Ο Λουίς Φίγκο δεν έκρυψε πως περιμένει από τον Λιονέλ Μέσι να προσπαθήσει σκληρότερα για να φέρει το τρόπαιο του Μουντιάλ στην Αργεντινή. Ο πρώην άσος εκτιμάει πως αυτή θα είναι «μια από τις τελευταίες ευκαιρίες» που έχει ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να κατακτήσει ένα Μουντιάλ.
«Νομίζω ότι είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχει για να σηκώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι θα προσπαθήσει σκληρότερα, πιο συγκροτημένα και υπό διαφορετικό πρίσμα να επιτύχει τους στόχους που έχει η Αργεντινή στη συγκεκριμένη διοργάνωση», είπε ο παλαίμαχος Πορτογάλος διεθνής. Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι θα μπορέσει επί ρωσικού εδάφους να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προσφέρει στους οπαδούς της Αργεντινής το καλύτερο που μπορεί να κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα