Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του Μπουρντέν – Ο σεφ που λάτρευε την Ελλάδα (video)

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν που παρουσίαζε τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής “Parts Unknown” απαγχονίστηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Κολμάρ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Μπουρντέν απεβίωσε σήμερα το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία.

«Ενημερωθήκαμε για τον θάνατο δια απαγχονισμού του Αμερικανού σεφ

σήμερα το πρωί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Κάισερσμπεργκ, το Le Chambard» δήλωσε ο εισαγγελέας του Κολμάρ, Κριστιάν ντε Ροκινί ντι Φαγιέλ, συμπληρώνοντας ότι σε αυτό «το στάδιο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποθέτουμε ότι υπήρξε παρέμβαση ενός άλλου προσώπου».

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν. Αγαπούσε την περιπέτεια, του άρεσε να κάνει νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό ενώ ήταν μοναδικός στο να αφηγείται ιστορίες. Τα ταλέντα του ποτέ δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν…θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή», ανέφεραν οι συνάδελφοί του.

Στην καρδιά του η Ελλάδα…

Ο διάσημος σεφ που έφυγε σήμερα από τη ζωή δεν έκρυβε την αγάπη του για την Ελλάδα.

Ο Άντονι Μπουρντέν σε γύρισμα της εκπομπής του για το CNN στα Χανιά, παρακολουθούσε γοητευμένος να ανοίγουν “fyllo for bougatsa”. Αποθεώνει το χειροποίητο φύλλο και τη μυζήθρα, περιμένοντας να δοκιμάσει ανυπόμονα.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του είχε και η Νάξος την οποία είχε επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές.

Keywords
Αναζητήσεις
μπουρντενκαιομοφιλια
Τυχαία Θέματα