«Συνιστώσα» σχεδιάζει ο Καμίνης στον νέο φορέα Κεντροαριστεράς (εικόνες)

Μπορεί να απέτυχε παταγωδώς να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ηγεσίας, ωστόσο, με μήνυμά του στο Twitter έκανε λόγο για συγκρότηση τάσης στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Δείτε επίσης: Εκλογές στην Κεντροαριστερά – Όσα πρέπει να ξέρετε για τον β’ γύρο

Ο λόγος για τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, προανήγγειλε

τη δημιουργία τάσης «με ευδιάκριτα πολιτικά χαρακτηριστικά, στον νέο πολιτικό φορέα που δημιουργούμε. Και αυτό θα γίνει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δείτε επίσης: Κάλεσμα Αλιβιζάτου για μαζική συμμετοχή – «Όλοι αύριο στις κάλπες»

«Η πρότασή μας πολεμήθηκε όσο καμία γιατί δεν μπόρεσαν να μας ταξινομήσουν με σύμφωνα με τους όρους της πεζής προσέγγισης της πολιτικής. Ακόμη και αν δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα του α’ γύρου, αύριο πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε επίσης: Γεννηματά «δείχνει» για τον Β’ γύρο ο Κωνσταντινόπουλος

Τα σχετικά tweets:

Οι 28.000 πολίτες που μας ψήφισαν, ζητούν να συγκροτηθεί η πρότασή μας σε τάση, με ευδιάκριτα πολιτικά χαρακτηριστικά, στον νέο πολιτικό φορέα που δημιουργούμε. Και αυτό θα γίνει #νίκη_αξιών #Κεντροαριστερά

— Georgios Kaminis (@KaminisG) 18 Νοεμβρίου 2017

Η πρότασή μας πολεμήθηκε όσο καμία γιατί δεν μπόρεσαν να μας ταξινομήσουν με σύμφωνα με τους όρους της πεζής προσέγγισης της πολιτικής. Ακόμη και αν δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα του α’γύρου, αύριο πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες. #Κεντροαριστερά #νίκη_αξιών pic.twitter.com/XENj4rbULY

— Georgios Kaminis (@KaminisG) 18 Νοεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα