«Συγγνώμη» της Lady Gaga στην οικογένεια του «Zombie Boy» – Τι συνέβη

Μήνυμα προς την οικογένεια του Zombie Boy, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία αλλά η οικογένεια διαβεβαίωσε πως ο θάνατός του Rick Genest (όπως ήταν το όνομά του) οφείλεται σε δυστύχημα.

Μεταξύ άλλων, η Lady Gaga

θεώρησε ότι ο καναδός άντρας είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Με νέα ανάρτησή της η Lady Gaga ζητά συγγνώμη από την οικογένειά του για το γεγονός ότι έβγαλε βιαστικά συμπεράσματα.

«Από σεβασμό για την οικογένεια του Rick, για τον Rick και την κληρονομιά του, ζητώ συγγνώμη αν μίλησα τόσο νωρίς, καθώς δεν υπήρχε κανένας αυτόπτης μάρτυρας ή απόδειξη που να υποστηρίζει κάποιο συμπέρασμα για την αιτία του θανάτου του. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βγάλω ένα άδικο συμπέρασμα. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε.

Out of respect for Rick’s family, Rick & his legacy I apologize if I spoke too soon as there was no witnesses or evidence to support any conclusion for the cause of his death. I in no way meant to draw an unjust conclusion My deepest condolences to his entire family and friends. pic.twitter.com/CJ9AdOJ22j

Lady Gaga (@ladygaga) 4 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα