Όρελ Γκρίνφελντ: Αυτός είναι ο Ισραηλινός διαιτητής του ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Όρελ Γκρίνφελντ ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League που θα γίνει την Τετάρτη (8/8) στις 20:00 στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Ισραηλινό διαιτητή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας

της. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ο Γκρίνφελντ γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1981 στο Ισραήλ και είναι διεθνής από το 2012. Ξεκίνησε την καριέρα του σε αναμετρήσεις της FIFA και της UEFA διευθύνοντας παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων.

Στις 12 Ιουλίου του 2012 σφύριξε για πρώτη φορά σε προκριματικά του Europa League, στον αγώνα Καρέντα Σιαουλιάι–Λεβάντια που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.

Έκτοτε έχει οριστεί σε παιχνίδια προκριματικών αλλά και ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής, ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ πρόπερσι ήταν ο άρχοντας του αγώνα Καραμπάγκ–Ντουντελάντζ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στον οποίο οι Αζέροι επικράτησαν με 2-0.

Η μάχη της Τούμπας θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Γκρίνφελντ στην διοργάνωση, όπως και το δεύτερο της καριέρας του που συμμετέχει ελληνική ομάδα. Ο Ισραηλινός ρέφερι είχε διευθύνει το Αστάνα–Ολυμπιακός 1-1 πριν από δύο χρόνια για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του την Τετάρτη (08.08, 20:00) θα είναι οι Ιντάν Γιαρκόνι και Ρόι Χασάν, τέταρτος ο επίσης Ισραηλινός, Αλόν Γεφέτ, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αυστριακός, Κόνραντ Πλάτς, ενώ απεσταλμένος της UEFA θα είναι ο Κρίστιαν Κόφεντ από την Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα