Συνετρίβη αεροπλάνο στην Αλγερία – Τουλάχιστον 257 οι νεκροί (εικόνες)

Το αεροσκάφος Hercules C-130 κατέπεσε στην ορεινή περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-ΜπουαγκίΤο αεροσκάφος φέρεται ότι μετέφερε στρατιωτικούς με τις οικογένειές τουςΠληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ένας επιζώνΑδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της συντριβής

Τουλάχιστον 257 είναι οι νεκροί από τη συντριβή αλγερινού στρατιωτικού αεροπλάνου κοντά στο αεροδρόμιο Μπουφαρίκ της Αλγερίας, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

BREAKING: Nearly Hundred people

killed, others injured in #Algeria after Military plane crashed near Boufarik airport: reports pic.twitter.com/5749iL1dEt

— Mogadishu Update (@Magdashi3) April 11, 2018

Το αεροσκάφος Hercules C-130 κατέπεσε στην ορεινή περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-Μπουαγκί, και κατευθυνόταν προς την Κωνσταντίνη.

Σύμφωνα με το BBC που επικαλείται δηλώσεις του αξιωματούχου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών συνταγματάρχη Φαρίντ Νετσάντ στο δημόσιο ραδιόφωνο, βρέθηκε ένας επιζών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης.

Το αεροσκάφος φέρεται ότι μετέφερε στρατιωτικούς με τις οικογένειές τους.

Το Reuters μετέδωσε, επικαλούμενο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτόπτες μάρτυρες, ότι το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ, πλησίον της πρωτεύουσας, και ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Keywords
Τυχαία Θέματα