Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δραπέτες του Μεταγωγών

Με επιτυχία στέφθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος -ένας από τους τρεις Αλβανούς- που είχε αποδράσει τα ξημερώματα της Πέμπτης από το κτίριο του Μεταγωγών.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Μεταγωγών μετά την απόδραση τριών κρατουμένων – ΕΔΕ για όλη τη βάρδια

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες για τις συνθήκες

της σύλληψης.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο δραπετών.

Πώς ξέφυγαν οι κρατούμενοι

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο δραπετών.

Οι δραπέτες χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια εργαλεία με τα οποία κατάφεραν να κόψουν και να λυγίσουν τα κάγκελα στο παράθυρο του κελιού τους, το οποίο βρισκόταν στον 2 όροφο του κτιρίου. Στη συνέχεια, έδεσαν μεταξύ τους τα σεντόνια τους, φτιάχνοντας έτσι ένα αυτοσχέδιο σχοινί και την άκρη του την έδεσαν στα κάγκελα και καταρριχήθηκαν ο ένας μετά τον άλλον.

Οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν και ο τέταρτος, παρότι δεν είχε σημάνει ακόμα συναγερμός για απόδραση και οι δραπέτες δεν είχαν γίνει ακόμα αντιληπτοί, δεν πρόλαβε να διαφύγει και έπεσε κυριολεκτικά πάνω στην προγραμματισμένη περίπολο αστυνομικών στον περίβολο του Μεταγωγών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και στη συνέχεια να σημάνει συναγερμός για την απόδραση.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς οι δύο εκ των οποίων κατηγορούνται για υπόθεση ναρκωτικών και ο τρίτος για υπόθεση ανθρωποκτονίας, ενώ ο τέταρτος κρατούμενος που συνελήφθη είναι Γεωργιανός, επίσης εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα