Συνελήφθη γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου – Έκρυβε παράνομο «φαρμακείο» στο σπίτι του (εικόνες)

Ολόκληρο παράνομο φαρμακείο έκρυβε στο σπίτι του ο γιατρός που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο Μεσολόγγι, μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την πάταξη της εγκληματικότητας οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε και σε έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν τα εξής:

στρογγυλή σφραγίδα με ενδείξεις Δημόσιου Νοσοκομείου(186) φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία,(15) έμπλαστρα με φαρμακευτική – ναρκωτική δραστική ουσία,(59) αμπούλες με φαρμακευτική – ναρκωτική δραστική ουσίασυνταγολόγιο δίγραμμης ερυθράς διαγράμμισης – ειδικών συνταγών ναρκωτικών, με στοιχεία Δημοσίου Νοσοκομείου,ένα ακόμη συνταγολόγιο μονής ερυθράς διαγράμμισης του ίδιου νοσοκομείου,ηλεκτρονικό καρδιογράφο καινοσοκομειακό υλικό όπως σύριγγες, γάζες και πεταλούδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν επιπλέον τα εξής:

(254) φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία,(11) έμπλαστρα με φαρμακευτική – ναρκωτική δραστική ουσία,(12) συσκευασίες με εξαρτήματα ορών,(38) κουτιά με φαρμακευτικά – παραφαρμακευτικά σκευάσματα,(29) λευκές σελίδες (Α4) με εντυπώματα στρογγυλής σφραγίδας Δημόσιου Νοσοκομείου.

Επισημαίνεται ότι για τα ναρκωτικά χάπια ο 60χρονος δεν διέθετε απαιτούμενη ιατρική συνταγή, για να μπορεί να δικαιολογήσει τη κατοχή τους, ενώ σε πολλά σκευάσματα αναγραφόταν με ερυθρό και μαύρο μελάνι η ένδειξη «ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ».

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Μεσολογγίου. Την προανάκριση και τις έρευνες της υπόθεσης, οι οποίες συνεχίζονται, ενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Keywords