Συνεχίζονται και σήμερα οι καταιγίδες – Νύχτα «αποκάλυψης» στη Σαμοθράκη (video)
Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σήμερα Τρίτη.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως
Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα βόρεια το πρωί έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, πρόσκαιρα στην Κρήτη 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Στα νότια παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση από το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νύχτα «αποκάλυψης» στη Σαμοθράκη
Η έντονη βροχόπτωση και η σφοδρή καταιγίδα που έχει πλήξει την Σαμοθράκη από το βράδυ της Δευτέρας έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές, πλημμύρες και κατολισθήσεις στο νησί.
Σύμφωνα με το e-evros.gr, η έντονη βροχόπτωση είχε ξεπεράσει τα 210 χιλιοστά χτες το βράδυ , ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις σε όλο το οδικό δίκτυο, καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία.
Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο μετεωρολογικός σταθμός του Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε μέσα σε δύο μόνο ώρες σχεδόν 200 λίτρα βροχής το τετραγωνικό μέτρο, όσο δηλαδή βρέχει περίπου δηλαδή στην Θεσσαλονίκη από Δεκέμβρη μέχρι Φλεβάρη.
O δήμος Σαμοθράκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητο. Παράλληλα ενημέρωσε πως σήμερα τα σχολεία του νησιού θα παραμείνουν κλειστά.
Το νησί έχει «κοπεί» στα δύο, ενώ έχουν απομονωθεί τα χωριά Ξηροπόταμος, Λάκκωμα, Προφήτης Ηλίας. Ήδη οι ζημιές και τα προβλήματα είναι πολλά αφού έχει πλημμυρίσει το Κέντρο Υγείας και σπίτια στην Χώρα ενώ παρασυρθηκε μια γέφυρα μετά τα Αλώνια στο 5ο χλμ στο δρόμο Καμαριωτισσας – Χώρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συχνές είναι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που καθιστούν την επικοινωνία σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη.
Οι έντονες καταιγίδες θα συνεχιστούν και σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει όλον τον Έβρο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πώς έφτασε στο λουκέτο ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγωτού στην Ελλάδα
- Αν σας κάτσει Τζόκερ ή λαχείο, να τι πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε τα λεφτά σας
- Έλληνας βετεράνος κηδεύεται με στρατιωτικές τιμές στην Τουρκία
- Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία στις Φιλιππίνες. Βίντεο
- Είναι αυτή η Θεσσαλονίκη μας;
- 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ: Βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ τώρα
- Ντόμινο επιπτώσεων για την Αθήνα από τις εκλογές στη Γερμανία
- Στα απόνερα Καμμένου και «Αγίας Ζώνης ΙΙ» βυθίζεται η κυβέρνηση
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις altsantiri

- Τελευταία Νέα altsantiri
- Συνεχίζονται και σήμερα οι καταιγίδες – Νύχτα «αποκάλυψης» στη Σαμοθράκη (video)
- Οι startups σκιαγραφούν το μέλλον της παγκόσμιας μετακίνησης στην πόλη
- Συναγερμός για ύποπτο πακέτο στην πρεσβεία της Β. Κορέας στο Λονδίνο
- Το 84% των μαθητών του δημοτικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση μαθαίνει τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα
- Καταλήψεις με το «καλημέρα» σε πέντε σχολεία στο Ρέθυμνο
- Σαντορινιός για «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποτροπή παρόμοιου περιστατικού
- Τζεντιλόνι: Η Ευρώπη χρειάζεται νέα ώθηση
- Σαντορινιός για «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποτροπή παρόμοιου τέτοιου περιστατικού
- Και ο Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ δικαιώνει Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο (εικόνες)
- Οι αρχές του Ιράκ εκτέλεσαν δι’ απαγχονισμού 42 σουνίτες μαχητές που είχαν καταδικαστεί για τρομοκρατία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Φθινοπωρινές εικόνες από την Ελλάδα!
- Ο ηθοποιός που θα έμενε γνωστός ως… «Θανασάκης ο πολιτευόμενος»
- Εκανε πασαρέλα και κατέληξε στην πισίνα -Η απίστευτη στιγμή υποψήφιας για Μις Ισπανία [βίντεο]
- Ο Μακρόν παρουσιάζει το όραμά του για την Ευρώπη -Επιφυλακτική η Μέρκελ
- Δημοσκόπηση: Τον συνασπισμό «Τζαμάικα» προτιμά η πλειοψηφία των Γερμανών
- Φιλιππίνες: Πυροβολισμοί κοντά στο σπίτι του προέδρου Ντουτέρτε
- Ο Τσίπρας καλύπτει μέχρι… τέλους Καμμένο και Κουρουμπλή
- Έβαλαν νέους φόρους για να γλιτώσουμε τα πρόσθετα μέτρα
- Οι εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον αστρολόγο του govastileto.gr
- Αυτή είναι η 62χρονη Βρετανίδα που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Ροδόπη