Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης της αστροφυσικού στην Ικαρία: Το αίμα, οι φωνές και το κινητό που άνοιξε ξαφνικά

Αγωνία για την εξαφάνιση της 34χρονης στην ΙκαρίαΤο κινητό της άνοιξε ξαφνικά το απόγευμα της ΤρίτηςΗ περίεργη μαρτυρία από καμαριέρα του ξενοδοχείουΤι ζητούν η οικογένεια και ο σύντροφός της

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία.

Τα ίχνη της 34χρονης χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας, οπότε και φέρεται να είχε πάει για τρέξιμο, ενώ ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της ήταν ο σύντροφός της.

Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός,

κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Παράλληλα, συνεχίζονται, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, οι έρευνες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είδε και ίσως να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης βρίσκονται σε εξέλιξη και Αρχές δεν αποκλείουν κανένα σενάριο. Σημειώνεται πως στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι, βρέθηκαν κηλίδες αίματος, με τον σύντροφο της κοπέλας να ισχυρίζεται πως η ίδια είχε ρινορραγία το προηγούμενο βράδυ.

Μαζί με κάποια χαρτομάντιλα που είχαν επίσης αίμα, στάλθηκαν για εξέταση στο εγκληματολογικό, ώστε να διαπιστωθεί κατά το πόσο αυτό που ισχυρίζεται ισχύει, και αν η ρινορραγία ήταν φυσική ή προέκυψε μετά από κάποιο χτύπημα.

Η μαρτυρία της καμαριέρας: Άκουσα φωνές από το δωμάτιο

Ένα ακόμα στοιχείο που περιπλέκει την υπόθεση, είναι πως -σύμφωνα με μαρτυρία μίας καμαριέρας– ακούγονταν φωνές το προηγούμενο βράδυ από το δωμάτιο του ζευγαριού.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο και στην ΕΛ.ΑΣ.

Το σήμα στο κινητό της 34χρονης

Το απόγευμα της Τρίτης, το κινητό της Βρετανίδας αστροφυσικού εξέπεμψε σήμα.

Οι Αρχές είχαν στείλει δύο SMS στο κινητό της, τα οποία δεν απαντήθηκαν, αλλά το περίεργο είναι πως ένα 24ωρο μετά, εντοπίστηκε σήμα και ψάχνουν πλέον να βρουν αν το άνοιξε η ίδια ή κάποιος άγνωστος.

Μάλιστα βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία στο νησί, με το ένα να προέρχεται από την περιοχή «Φούρνοι». Στη συνέχεια αποκλείστηκε η περιοχή αυτή και έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του νησιού, όπου και πέφτει το βάρος των ερευνών.

Τι ζητούν η οικογένεια και ο σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού

Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1, όπου ζήτησε από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί το ακριβές σημείο όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μέσω των social media και η αδερλή της, Γιάνα Κρίστοφερ, ζήτησε από τους γνωστούς της να μην την καλούν στο κινητό, ώστε να μπορέσει η αστυνομία να την εντοπίσει.

«Η αδελφή μου Νάταλι Κρίστοφερ αγνοείται από χθες στην Ικαρία της Ελλάδας. Αν έχετε τον αριθμό της, σας παρακαλώ ΜΗΝ την καλείτε. Αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία και η αστυνομία προσπαθεί να βρει τη θέση της με το κινητό της», έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα