Όταν ο Γάλλος δεν αναγνώρισε τον Γιάνις

Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με αστυνομικό στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ, στο Παρίσι, ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως μαρτυρά το video που αναρτήθηκε από την ισπανική εφημερίδα «La Nueva Espagna». Σε αυτό φαίνεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να λέει στον αστυνομικό «Μη με αγγίζεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Είσαι η ντροπή του γαλλικού έθνους. Δεν σε ακολουθώ, δεν σε εμπιστεύομαι. Είσαι βίαιος και είσαι σκληρός. Είσαι προβληματικό μέλος της αστυνομίας!», αποτέλεσμα προφανώς του ελέγχου που υποβλήθηκε.

Τέτοια λόγια, όπως «είσαι η ντροπή του

γαλλικού έθνους» σ’ έναν άνθρωπο που ελέγχει διαβατήρια; Εντάξει, ας χαλαρώσουν λίγο οι καθρέπτες.

Δεν μπορεί κανείς να πάρει το μέρος του γάλλου αστυνομικού για το συμβάν και ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί κανείς να πάρει και το μέρος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μπορούμε όμως να συμπεράνουμε από τα λεγόμενα του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ότι μάλλον το θέμα του ήταν ότι δεν τον αναγνώρισε ο γάλλος αστυνομικός και γιατί άλλωστε…

Το περιστατικό είναι ένα σύνηθες περιστατικό για τον νάρκισσο κύριο Βαρουφάκη.

Ο άνθρωπος νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν ως καθρέφτες του.

Αντί να ξεπεράσει με χιούμορ το περιστατικό, καθόταν κι έβγαζε λογύδρια εξυπνάδας στον αστυνομικό που δήθεν του έκλεισε τον δρόμο και δεν χώραγε να περάσει.

Το πιθανότερο είναι ότι σ’ αυτή τη θέση είναι μόνιμα ο αστυνομικός.

Η λογική λέει: σταματάς, δίνεις το διαβατήριο, σε ελέγχει, φεύγεις.

Αυτός πέρασε με αέρα νικητή εκλογών και νόμιζε ότι ο αστυνομικός θα ήξερε ποια είναι η ΜέΡΑ25.

Το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι επιβάτες χώρεσαν και πέρασαν από τον αστυνομικό εμπόδιο και μπήκαν στο Παρίσι και έμεινε μόνο αυτός σ’ έναν διάδρομο να ουρλιάζει γιατί δεν τον αναγνώρισε ο αστυνομικός μπορεί να είναι ένα ακόμα ναρκισσιστικό επεισόδιο.

Στα άπειρα που θα συμβούν στην τετραετία που έρχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα