Συναγερμός στο Νέο Ηράκλειο: Ημίγυμνος άνδρας επιχείρησε να βιάσει 55χρονη – Συγκλονίζει το θύμα (video)

Τρόμο έχει προκαλέσει στο Νέο Ηράκλειο ένα περιστατικό με ημίγυμνο άνδρα που έστησε καρτέρι πίσω από σταθμευμένο όχημα και προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα που κατευθυνόταν σε στάση λεωφορείου, με βάση την καταγγελία που έχει γίνει. 

Ο  μυστηριώδης άνδρας, πετάχτηκε μπροστά της τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου με πρόθεση να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Όταν εκείνη ξεγλίστρησε, την κυνήγησε και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει. Η 55χρονη, τον χτύπησε στο κεφάλι με την ομπρέλα που κρατούσε και έτσι κατόρθωσε να του ξεφύγει. Η υπόθεση βρίσκεται υπό τον χειρισμό των αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Χρησιμοποιώντας τη μαρτυρία της 55χρονης, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του ημίγυμνου «αρπακτικού» και να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να επιχειρήσει εκ  νέου επίθεση.

Αναλυτικότερα:

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 5:40 ξημερώματα Τρίτης. Η 55χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο κατευθυνόμενη στη στάση του λεωφορείου, επί της λεωφόρου Αμαρουσίου.

Καθώς περπατούσε, πετάχτηκε μπροστά της ένας άνδρας που φορούσε ένα κοντομάνικο φανελάκι και από τη μέση και κάτω ήταν γυμνός. Ο δράστης αποφασισμένος να εκτονώσει τα ένστικτα του στην άτυχη γυναίκα, όρμηξε κατά πάνω της και επιχείρησε να τη βιάσει. Το θύμα κατάφερε να ξεγλιστρήσει και άρχισε να τρέχει για να σωθεί.

Όμως ο άνδρας έτρεξε ξωπίσω της φτάνοντάς την στην οδό 25ης Μαρτίου, όπου και  προσπάθησε για δεύτερη φορά να ασελγήσει επάνω της. Η γυναίκα σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί σήκωσε την ομπρέλα και τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί και να βρει την ευκαιρία να δραπετεύσει.

Μάλιστα έβαλε τις φωνές και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο θύτης να το βάλει στα πόδια και να εξαφανίσει τα ίχνη του τρέχοντας προς την οδό Αγίου Στεφάνου.

Η περιγραφή

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η γυναίκα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, το ημίγυμνο «αρπακτικό» που έστησε καρτέρι είχε τα εξής χαρακτηριστικά: Ήταν ηλικίας 40-50 χρόνων, περίπου 1.65 με φυσιολογική σωματική διάπλαση, μαύρα κοντά μαλλιά, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι και μιλούσε ελληνικά. Οι αστυνομικοί σκιαγραφούν το προφίλ του προκειμένου να καταφέρουν να «προβλέψουν» τις κινήσεις του και να τον συλλάβουν πριν ξαναχτυπήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα