Συναγερμός στο CNN: Έστειλαν ύποπτο πακέτο στον πρώην διευθυντή της CIA (εικόνες – video)

Εκκενώθηκε εσπευσμένα το συγκρότημα του Time Warner Center στην πόλη της Νέας Υόρκης καθώς υπήρξαν αναφορές για εντοπισμό ενός ύποπτου μηχανισμού, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα. Ωστόσο, η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, όπως έγινε γνωστό.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN

μετέδωσε ότι το ύποπτο δέμα που στάλθηκε στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη απευθυνόταν στον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Το ύποπτο δέμα που είχε εντοπιστεί στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη “απομακρύνθηκε με ασφάλεια”, ανακοίνωσαν οι αρχές όπως φαίνεται και στο βίντεο.

MOMENTS AGO: NYPD Drives Away With Explosive Device Sent To CNN Building

pic.twitter.com/9DKcHum9de

— Breaking911 (@Breaking911) 24 Οκτωβρίου 2018

Μετά την εξέλιξη αυτή η αστυνομία ήρε τον συναγερμό.

CNN New York was just evacuated. Police everywhere pic.twitter.com/yZLB6Cep0i

Eric Levenson (@ejleven) 24 Οκτωβρίου 2018

Ένας δημοσιογράφος του CNN ανέφερε ότι εκκενώνονται και τα στούντιο του δικτύου που στεγάζονται στους δίδυμους ουρανοξύστες, στη δυτική πλευρά του Κολόμπους Σερκλ.

Στο μεταξύ, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε συναγερμό καθώς έχουν εντοπιστεί δύο ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Άγνωστο αν είναι ίδιο με τα άλλα πακέτα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει αν το ύποπτο δέμα που βρέθηκε στον πολυώροφο ουρανοξύστη όπου στεγάζονται τα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου CNN είναι παρόμοιο με τα άλλα δέματα που στάλθηκαν στον πρώην πρόεδρο Ομπάμα και στο ζεύγος Κλίντον.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε μόνο ότι κλήθηκε στον χώρο μετά από πληροφορίες που έκαναν λόγο για ένα “ύποπτο δέμα”.

Μια ομάδα πυροτεχνουργών ερευνά τους δίδυμους πύργους του Time Warner Center.

JUST IN: Evacuation underway at Time Warner Center, where CNN offices are based. NYPD bomb squad is investigating a suspicious package. https://t.co/1ewgxc9m5G pic.twitter.com/gXywgGXkW3

CBS News (@CBSNews) 24 Οκτωβρίου 2018

Η στιγμή που ανακοινώθηκε στον «αέρα» ο συναγερμός

Video from CNN Studios when alarm sounds triggering evacuation pic.twitter.com/TCX59YCSs7

— Strategic Sentinel (@StratSentinel) 24 Οκτωβρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα